Hoppa till sidans innehåll

Att bli medlem


Kul att du är nyfiken på Boo Kanot- och Skidklubb och eventuellt vill bli medlem.

Vi är en klubb med stor bredd av aktiviteter med en fantastiskt stor kamratanda.

Det är vi alla, som är medlemmar, som är Boo Kanot- och Skidklubb och vi har alla ett ansvar att "ta hand om" vår klubb.

Som medlem ska du alltid ha med dig att du som person representerar klubben när du t.ex. lånar våra kajaker eller bär våra klubbkläder. Du ska uppträda utifrån det, så att inte klubbens anseende skadas.

Vi hanterar vårt material som kanoter, paddlar, kanothus, skidbodar och dyligt varsamt, de är mycket dyra.

Vi bär alltid flytväst även om vi paddlar nära land, där det är grunt eller väldigt varmt och vi förhåller oss alltid till allemansrätten.

 

Välkommen att bli medlem i Boo Kanot- och Skidklubb!

 

Avgifter för 2018

  • Medlemsavgift 300 kr för hela familjen/hushållet (rätt att rösta på årsmötet)
  • Aktivitetsavgift 500 kr för hela familjen/hushållet (Inklusive 1 nyckel till kajakhuset) Ger rätt att utnyttja klubbens medlemskajaker för hela familjen/hushållet, möjlighet att följa med på kajakturer skidresor/läger, träning övriga aktiviteter mm.
  • Aktivitetsavgift seniormedlem (65 år och däröver) - Nytt 300 kr  för hushåll med en enda registrerad seniormedlem, vid två eller fler registrerade medlemmar i hushållet gäller normal aktivitetsavgift.
  • Extra nyckel kajakhuset 250 kr (betalas vid bortkommen/extra nyckel)
  • Hyra av kajakplats (K1/K2) 1 800 kr
  • Hyra av kajakplats tävlande 800 kr  (junior erhåller rabatt på kajakplatshyran)
  • Inom kort kommer information om "Kort lån" av kajak för gäst, denna avgift överlåts till styrelsen att utreda, tydliggöra reglerna samt besluta om eventuell avgiftVänligen observera att medlemsavgifter och kajakplatshyra betalas mot tillsänd faktura. Medlemsavgiften skall vara betald senast den 15:e februari för att medlem skall vara röstberättigad vid årsmötet. Undvik spontana inbetalningar, om du saknar din medlemsfaktura kontakta This is a mailto link
Glöm ej meddela klubben dina uppdaterade mail och kontaktuppgifter!  Efter att du skickat in anmälan kommer du att få en faktura att betala, när faktura är betald är ditt medlemskap aktiverat. Gå in under 'aktivitetskalender' för information, träffar, träning och aktiviteter. För nyckelutlämning maila This is a mailto link alternativt se i kalender om nyckelutlämningsdagar
.
För att kvittera ut nyckel till kajakhuset måste medlem ha genomgått klubbens utbildning för Gult Paddelpass. Utbildningen är till för att säkerställa att medlemmen på ett säkert sätt kan hantera klubbens kajaker.

Klubben kommer fortlöpande anordna utbildningar och examinationstillfällen under säsongen. 
Medlemmar som redan har nyckel behöver inte gå utbildningen även om klubben gärna ser att även gamla medlemmar examinerar sig.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info