Hoppa till sidans innehåll

Lån av kajaker


Som medlem i Boo kanot- och skidklubb och med betald aktivitetsavgift får du låna våra havskajaker, de som är markerade med A,  för egen paddling (max 48 timmar), under förutsättning att sektionen inte har andra gemensamma aktiviteter inplanerade.

U-kajakerna får endast användas av ungdomsgruppen.

 

Nyttjande av kajaker
Under förutsättning att sektionen och kajakkommittén inte har någon aktivitet inplanerad kan kajakerna ”fritt” disponeras i 48 timmar under förutsättning att medlems- och aktivitetsavgift är betald.

Vid ”fritt” nyttjande av kanoter ska alltid schema ifyllas som finns i kajakhuset, så vi vet vem som har kanoten och var de eventuellt befinner sig (detta är en säkerhetsåtgärd om något skulle hända).

När ni fyller i schemat får vi också en uppfattning om hur mycket kanoter som utnyttjas, som är populära och om vi behöver komplettera med fler kajaker.

Efter användning ska kanoter, paddlar och tillbehör torkas av läggas tillbaks på sin plats. Har kanoten fått någon skada eller liknande måste det rapporteras, protokoll finns i kanothuset, så att fel kan åtgärdas.

 

Ta med en gäst
Du kan som medlem ta med enstaka gäster, de betalar för varje tillfälle en kanot utnyttjas, gäller endast A kajker , den avgift som årsmötet beslutat, 200:-/dag. Med tillfälle menas del av dag, ej någon ”långfärd” endast dagtid.

Medlemmar har alltid företräde till våra kajaker, du kan inte boka upp gäster i förväg.

Sätt in pengarna på bankgiro 701-6058, skriv lån av kajak och gärna datum för lån.

 

För mer information och frågor maila: This is a mailto link

I Boo kanot och skidklubb bär alla flytväst, oavsett om man paddlar nära land, på grunt vatten eller det är väldigt varmt. 

Uppdaterad: 2014-05-22 11:10

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info