Hoppa till sidans innehåll

Nytt från styrelsen

06 OKT 2018 01:27
  • Skapad: 06 OKT 2018 01:27

Hej alla BKOS-are! 
Här kommer senaste nytt från styrelsen. Kanotsäsongen lider mot sitt slut, men det innebär inte att klubben går in i dvala! 

Vi behöver riktigt stor uppslutning på städdagen söndagen den 14/10! Kom till klubbhuset kl 9 och ta med en kratta och spade om du har, för vi behöver sprida ut flis längs elljusspåret inför vintern! Ta gärna med dina skidåkande vänner också och förklara att de kommer att få åka gratis i spåret hela vintern som tack! Vi avslutar med korvgrillning. Du som hyr kanotplats har ju lovat att delta på en arbetsdag under året, så passa på! Spårgruppen jobbar febrilt och behöver även hjälp 6-7/10, se separat nyhet.

Det är visserligen ett tag till jul ännu, men vi beställer nu 600 julgranar som ska säljas i advent. Försäljningen är superviktig för föreningen och tack vare inkomsterna kan vi finansiera mycket av verksamheten. Du kommer snart att kunna boka upp dig på ett försäljningspass (väldigt roligt uppdrag!) men först behöver vi någon som åtar sig att organisera försäljningen så att det finns pass att boka upp sig på! Vill DU åta dig denna hedersamma syssla??? Hör av dig till John Atterfors på tel 0709-890098 via This is a mailto link, Per Parmhed via This is a mailto link eller någon annan i styrelsen! 

Blir det något omåttligt populärt trivselläger i Bruksvallsliden vecka 5? Jomenvisst! Boka redan nu in torsdag eftermiddag 31/1 - söndag 3/2 2019. Tack Karin Persson för att du ordnar lägret denna vinter också!!! Snart kommer info på hemsidan och möjlighet att anmäla sig. Vi hoppas på två bussar i år också. 

Sedan ryktas det om en fixa-kanoten-kurs, preliminärt söndagen den 28/10. Info kommer på hemsidan. 

Har du kommit i gång med rullskidträningen? Oklart om det finns platser kvar på kursen, kolla med Stephanie Kristensson, Tel: 0768376161, E-post: This is a mailto link 

Hälsningar från styrelsen

Skribent: Pia Ström Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info