Hoppa till sidans innehåll

Allmänt om vår kanotverksamhet


I menyflikarna hittar du mer info om våra kanotverksamheter.  Du kommer att hitta aktiviteter för både ungdomar och vuxna, nybörjare och mer erfarna, motionärer och tävlingsaktiva. En kort översikt:

Ungdomar och juniorer
För ungdomar och juniorer bedriver vi träningsverksamhet samt även någon längre paddling med övernattning.


Under sommarlovet arrangerar vi kajakskola i form av dagläger för barn från 12 år.

”Prova på” paddling
För de som inte paddlat tidigare har vi ”prova på paddling” där vi har erfarna instruktörer som hjälper till.

Gemensam paddling
För de som känner för gemensam kvällspaddling har vi vikt onsdagskvällarna för detta. Alla som vill träffas vid Kajakhuset Velamsund, så får man se hur många det blir. Vi har inte någon speciell ledare utan alla hjälper alla, ett bra sätt att lära känna nya medlemmar.

Gemensamma långturer 2021
Vill du paddla på en lite längre tur med andra finns våra gemensamma långturer att tillgå. Vi erbjuder turer från halvdag till hel vecka, för mindre vana paddlare till de med mer erfarenhet, i blandade konstellationer eller bara för ungdomar eller ”gubbgäng”, det är bara att välja, det finns turer för alla.

Säkerhet
I Boo kanot- och skidklubb värnar vi om hög säkerhet, därför erbjuder vi medlemmarna speciella säkerhetsträffar där vi t.ex. tränar på att ta oss upp i kajaken om man vält eller hur man hjälper sin kompis. Klubben utbildar nya medlemmar i Gul EPP inträdesåret. Det är ett krav för att få nyckel till kanothuset, låna kajak och delta i klubbens utfärder.
Läs mer under fliken Paddelpasset.

Uthyrning av kajakplatser
Har du egen kajak och vill förvara den i  Kajakhuset i Velamsund så har vi ca 20 platser som vi hyr ut till medlemmar. Man kan ställa sig i kö till kajakplats innan man blivit medlem, medlemmar har dock förtur.

Uppdaterad: 02 MAJ 2021 22:54 Skribent: Pia Ström Sjöberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info