Hoppa till sidans innehåll

Lån av kajaker


Som medlem i Boo kanot- och skidklubb och med betald aktivitetsavgift får du låna våra havskajaker, de som är markerade med A,  för egen paddling (max 48 timmar), under förutsättning att sektionen inte har andra gemensamma aktiviteter inplanerade.

U-kajakerna får endast användas av ungdomsgruppen. 

Nyttjande av kajaker
Under förutsättning att sektionen och kajakkommittén inte har någon aktivitet inplanerad kan kajakerna ”fritt” disponeras i 48 timmar under förutsättning att medlems- och aktivitetsavgift är betald.

Vid ”fritt” nyttjande av kanoter ska alltid schema ifyllas som finns i kajakhuset, så vi vet vem som har kanoten och var de eventuellt befinner sig (detta är en säkerhetsåtgärd om något skulle hända).

När ni fyller i schemat får vi också en uppfattning om hur mycket kanoter som utnyttjas, som är populära och om vi behöver komplettera med fler kajaker.

Efter användning ska kanoter, paddlar och tillbehör torkas av läggas tillbaks på sin plats. Har kanoten fått någon skada eller liknande måste det rapporteras, protokoll finns i kanothuset, så att fel kan åtgärdas.

Ta med en gäst
Du kan som medlem ta med enstaka gäster under dagtid, ej långfärd över flera dagar. Gäster betalar 200 kr/dag för lån av kajak. Beloppet betalas med Swish till nummer 123 170 9062 eller via Bankgiro 701-6058. Kom ihåg att ange namn på medlem och 'gästlån kajak'.
Detta gäller endast A kajker. 

Medlemmar har alltid företräde till våra kajaker, du kan inte boka upp gäster i förväg.

I Boo kanot och skidklubb bär alla flytväst, oavsett om man paddlar nära land, på grunt vatten eller det är väldigt varmt. 

För information och frågor maila: This is a mailto link

Uppdaterad: 07 MAR 2018 18:52 Skribent: Truls Nord

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info