Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Egna nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Egna nyheter


Hej alla BKoSare, nuvarande och blivande! 

Först en påminnelse, kassören låter hälsa att fakturan för 2018 precis skickats ut. Om du/familjeadministratören inte fått den kolla så i skräpposten eller hör av dig till medlem@bkos.se. 

2018 har precis börjat och vi har ett härligt år framför oss med skidåkning och paddling!

Det första som är pågång är klubbens fantastiska skidkläder i Bruksvallarna 1-4/2. Vill du snabbt lära känna många i klubben ochsamtidigt lära dig eller förbättra din skidåkning så är det bästa möjligheten. Finns nog några platser kvar, läs mer på www.bkos.se.

Vi väntar förstås på snön i Velamsund, vi är bättre rustade än någonsin men när snön väl kommer behöver spårpatrullen gärna lite extra hjälp. I väntan på natursnö håller vi tummarna för att våra vänner i Saltsjöbaden snart kan öppna sitt konstsnöspår. 

Så fort spår finns kommer klubben erbjuda barn - och ungdomsträning. Torsdagskvällar kommer det troligen också bli senior träning där man kan ta rygg på AC Saltlake. Just nu lite för osäkert med rullskidor. Håll ögonen öppna, mer info kommer! 

Mvh
Styrelsen

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@bkos.se

Se all info