Hoppa till sidans innehåll

Maraton SM - Vaxholm 15-16 Aug

25 AUG 2020 21:41
Efter fem års bortavaro fanns BKOS representerade på kanot SM igen ...
  • Uppdaterad: 25 AUG 2020 21:41

I år är som ni vet inget sig likt.

Kanot SM är i år uppbrutet i ett antal arrangemang på olika ställen istället för en stor samling någonstans i Sverige. BKOS som slipat på formen sedan 2014 har jobbat målmedvetet med hård fysisk grundträning och övat på tekniken intill perfektion skickade en ny generation paddlare till maraton SM för ungdomar och Juniorer i Vaxholm. 

Klubben representerades av Axel, Sixten och Otto. Alla tre gjorde fina prestationer och tog sig till A-final både i maraton och shorttrack. I maraton H16 kom Axel på 12:de plats och Sixten på 13:de plats i H14.

I shortrack placerade sig Otto på 3 plats i H12, Axel 9:a i H16 och Sixten 12:a i H14. Otroligt bra insatser av alla i tuffast möjliga konkurrens. 

Ledare på plats var Nayar, Lovisa och Kasper som coachde ungdomarna föredömligt. 29-30 Augusti är det dags igen då vi åker till Lidköping för sprint SM. Vill du se fler bilder från ungdomsträningar och tävlingar kan du följa dem på instagram https://www.instagram.com/kapser.ml/

Vill du själv vara med och paddla är du välkommen till kanothuset torsdagar eller söndagar. Tider finns i kalendariet. Det finns plats både för dig som bara vill vara med och paddla för det är roligt och dig som vill tävla.

Skribent: Magnus Betmark
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info