Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt från ordföranden

11 OKT 2019 14:09
Hej alla, Då börjar kanotsäsongen gå mot sitt slut...
  • Uppdaterad: 11 OKT 2019 14:09

...och vi kan se tillbaka på en härlig tid med klubbmästerskap, ungdomsläger, övernattningsturer, onsdagspaddlingar, skolpaddlingar… Nu blickar vi framåt mot skidsäsongen och hoppas på en riktigt bra vinter.
Städdag 13 oktober, samling kl. 10.00
Kom och hjälp till att ta upp bryggan och båten, fixa i vårt fina klubbhus, röja i skoterboden, få upp vallatermometer och rensa runt motionsslingan för att förbereda för en (förhoppningsvis) vit vinter i fina skidspår.
Vi samlas klockan tio för att fördela arbetsuppgifterna mellan oss, och avslutar som vanligt med gemensam korvgrillning.
Träning rullskidor oktober
Under oktober månad kommer Stephanie Kristensson att leda träningspass på rullskidor på lördagsmorgnarna. Samling klockan nio vid Boo Kyrkas parkering för de som vill delta.
Trivselläger 2020
Det blir trivselläger i Bruksvallarna även nästa år, så boka redan nu upp torsdag 30 januari till söndag 2 februari. Mer information och möjlighet till anmälan kommer senare.
Klubbkläder
Vi kommer att ha en möjlighet för alla att köpa klubbkläder inför vintersäsongen. Som förra året beställer och betalar man själv via nätet. Mer information och webblänk kommer skickas ut när det är dags att beställa.
Soliga hösthälsningar,
Magdalena (ordförande)

Skribent: Pia Ström Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info