Hoppa till sidans innehåll

Om BKOS


Boo Kanot- och Skidklubb har en vision om att vi ska vara det självklara valet för såväl motionär som tävlingsidrottare i kajak och längdskidor i Nacka.

Vi vill att vår verksamhet  ska uppfattas som kul, engagerande och ge ett stort mervärde för våra medlemmar, där gemenskap, trivsel, glädje och en positiv anda är våra kännetecken.

Vårt huvudmål är att vara en attraktiv klubb där vår verksamhet och våra aktiviteter ska passa alla åldrar. Ett stort och entusiastiskt engagemang ska genomsyra och sprida vårt budskap med syfte att få våra medlemmar att känna, den här klubben vill jag verkligen vara en del av. 

Kort historia
Boo Kanot - och Skidklubb bildades 2 oktober 2010 men har sitt ursprung i Boo IF som bildades 1942, där skidsektionen var med redan från början.

De första kajaker köptes in 1997 som sommarkomplement till skidåkningen. Därefter ökade medlemsantalet ganska raskt och de som ägnade sig åt paddling blev fler än skidåkarna. Kajakerna förvarade vi i källaren i "Magasinet", nära Insjön, där endast  10-12 stycken fick plats. 2008 fick vi tillåtelse att bygga nuvarande kajakhus. Det tog ganska precis ett år att färdigställa kajakhuset och detta gjordes till största delen av ideella krafter från vår klubb. Tack vare kajakhuset har vi kunnat erbjuda en helt annan och större verksamhet. Vi fick en enorm medlemstillväxt och idag är vi cirka 600 medlemmar med en stor och bred verksamhet.

Uppdaterad: 25 APR 2021 15:48 Skribent: Pia Ström Sjöberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info