Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer


Boo Kanot- och Skidklubb har en stor och bred verksamhet. För att få den att fungera krävs det att många engagerar sig. En del tar ett större ansvar och är huvudansvariga för ett verksamhetsområde medans andra hjälper till med tidsbegränsade projekt eller enstaka aktivteter, alla är lika viktiga.

Boo Kanot- och Skidklubb vill att våra ledare och funktionärer ska vara stolta över att vara delaktiga. Vi försöker vårda och stötta våra ledare och funktionärer så att de känner att det ger dem ett extra mervärde att vara ledare eller funktionär.

Bland annat anordnar vi på hösten en mycket trevlig funktionärsmiddag som tack för alla som varit med på ett eller annat sätt. Vi förser också våra ledare och funktionärer med  kläder anpassade för olika aktiviteter i klubbens färger och logga.

Känner du att du skulle vilja engagera dig på något sätt, tveka då inte att kontakta någon som är ansvarig för det verksamhetsområde du tycker är intressant eller till någon i styrelsen. Du behövs och det är roligt att vara delaktig.

Nedan hittar du kontaktpersoner för respektive område.

 

Ansvarsområde Namn Tele Mail
Nycklar Martin Öhnström   This is a mailto link
Skolpaddling Per Parmhed   This is a mailto link
Skidspår Lars Skemark    
. .  .  .
Kajakläger Magnus Betmark  . This is a mailto link
Rullskidor Martin Öhnström  .  
 .  .  .  .
       
       
       
       
       
Uppdaterad: 01 JUL 2018 18:10 Skribent: Per Parmhed

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info