Hoppa till sidans innehåll

Skidor


Barmarksträning
Klubben äger ett antal par rullskidor för utlåning och anordnar även träningstillfällen.  

För de minsta
Varje år, då det finns snö, bjuder vi in kommunens minsta invånare till Barnens Vasalopp med blåbärssoppa och allt.

Ungdomar och juniorer
För ungdomar och juniorer bedriver vi, beroende på snötillgång, skid- eller barmarksträning med mycket erfarna och engagerade tränare.

Vuxna
För äldre arrangerar vi träffar med tips på valla, utrustning och skidteknik. Har du planer på att åka något längre skidlopp, och vill ha tips av erfarna skidåkare, så rekommenderar vi att gå på någon av våra ”seminarier”. För Vasaloppsåkare anordnar vi ofta en gemensam resa och en servicekontroll längs med spåret.

Trivsel och träningsläger
Varje år arrangerar vi ett populärt läger för samtliga medlemmar till snösäker fjällmiljö med trevlig gemenskap, god mat och träning utifrån egna önskemål och förutsättningar.

Motions- och skidspår

Det är Boo Kanot- och skidklubb som sköter om och ser till att det är välunderhållna och preparerade motions- och skidspår i Velamsund. Vi har ett 2,5 km elljusspår och vid snötillgång så spårar vi på närliggande ängar så att spåret blir ca 7 km. Ibland spårar vi också på Insjöns is.


Julgransförsäljning

Sedan 40 år tillbaks i december har klubben sålt 800 -900 granar per år i Orminge.

Funktionärer
För att bedriva den verksamhet vi gör behövs många ideella funktionärer. Till funktionär räknas tex tränare, ledare till skolpaddling, prova på paddling, kajakskola, julgransförsäljare samt de som tar hand om material, Boo IF Kajakhus och våra skidbodar.

Att vara funktionär innebär att man blir mer delaktig, kommer närmre alla aktiviteter och lär känna många nya människor med liknande intresse. Det är roligt att vara funktionär i Boo kanot- och skidklubb..

Vi försöker på många sätt ha en god ledarvård med stor uppmuntran för att våra ledare ska trivas hos oss

Frågor??
Har du frågor eller behöver mer information maila; This is a mailto link 

Uppdaterad: 04 SEP 2018 20:45 Skribent: Charlotta Lindén

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info