Hoppa till sidans innehåll

Trivsel- och träningsläger 30/1-2/2 2020


Hej! Nu kan du anmäla dig till klubbens största evenemang på året: Trivsel- och träningsläger i Bruksvallarna! Vi brukar vara nästan 100 personer och åka i två bussar. Alla medlemmar är välkomna, såväl kanotister som skidåkare! Du måste ha betalat medlems- och aktivitetsavgift för 2020 innan resan.

Vi åker buss från Hemköp i Lännersta torsdagen den 30/1 kl.14.30 och beräknas komma hem igen söndagen den 2/2 vid 22- tiden. Vi stannar för middagsstop i Ljusdal på hembygdsgården (ingår ej i priser).

Vi bor på Bruksvallsliden i hotelldelen, där det finns olika storlekar och typer av rum för 2-4 personer. Ange i anmälan vem du vill dela rum med, annars placerar vi deltagare familjevis eller med någon av samma kön.

Vi har helpension, dock ska vi ta med egna lakan och handdukar.

Vi har flera skidtränare med oss både för barn, unga och vuxna, nybörjare och erfarna.

Priserna motsvarar klubbens självkostnad med viss subvention för ungdomar samt träningsaktiva ungdomar och tränare.

a.     Ungdomar som ej är aktiva i träningsgrupperna

                i.      10–13 år, 2 000 kronor

                ii.      14–18 år, 3 000 kronor

b.     Vuxna, 3 265 kronor

c.      Tränare, 600 kronor 

d.     Ungdomar aktiva i träningsgrupp, 600 kronor 

Betalningen görs till BG 701-6058, eller swish 123 170 90 62. Var noga att ange vem ni betalar för och hur mycket för varje deltagare. Vill ni dra av bonus för granförsäljning så ange det i anmälan. 

Anmälan görs senast 10/1 (men ju förr desto bättre) genom att fylla i formuläret här nedan, en gång per person, och samtidigt betala hela avgiften. Anmälan anses inte inkommen förrän avgiften är betald. Om vi får fler deltagare än vad som ryms i en buss får man stå på väntelista tills vi förhoppningsvis fyllt en buss till. 

Vi bokar hotellrum och buss definitivt den 11/1. Om vi inte fått tillräckligt många betalda anmälningar den 10/1 kommer resan att ställas in och alla avgifter återbetalas. Klubben får inga pengar tillbaka för avbokningar efter den 10/1, därför kan vi tyvärr inte heller betala tillbaka något vid avanmälningar efter det datumet. Kontrollera därför din hemförsäkning och vad som gäller om du tvingas avboka resan.

Har du frågor du vill ta på telefon ringer du 073-9732684.

Välkomna med din/er anmälan! önskar researangörsgruppen: Per Ekman, Eva Måbäck och Dagmar Hirzel

Länk till Bruksvallsliden

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info