Hoppa till sidans innehåll

Trivsel- och träningsläger februari 2022


Nu kan du anmäla dig till klubbens största årliga evenemang: Trivsel- och träningsläger i Bruksvallarna 3 februari till 6 februari 2022.  

Alla medlemmar är välkomna, såväl kanotister som skidåkare! Vi åker buss från Hemköp i Lännersta torsdagen den 3 februari kl.14.00 och beräknas komma hem igen söndagen den 6/2 vid 22- tiden. Vi kommer att ha en buss som kan ta upp till 80 personer. Vi stannar för middagsstop i Ljusdal på hembygdsgården (ingår ej i priset). Vi bor med helpension på Hotell Bruksvallsliden där vi har olika rum för 2-4 personer. Ange i anmälan vem du vill dela rum med då vi annars placerar deltagare familjevis eller med någon av samma kön. OBS: ta med egna lakan och handdukar. Spåravgift ingår i priset.

Vi har skidtränare med oss för både unga och vuxna, nybörjare och erfarna. 

Priserna är enligt följande: 

  1. Barn och ungdomar 0–13 år, 2 050 kronor 
  2. Ungdomar 14-15 år, 3 350 kronor
  3. Ungdomar och vuxna 16 år och äldre, 3 650 kronor 
  4. Tränare, 800 kronor 
  5. Specificerade ungdomar 0-13 år aktiva i träningsgrupp, 800 kronor 
  6. Specificerade ungdomar 14 år och äldre aktiva i träningsgrupp, 1 000 kronor 

Anmälan görs senast den 5 januari (men ju förr desto bättre) genom att fylla i formuläret här nedan, en gång per person, och samtidigt betala hela avgiften. Betalningen görs till BG 701-6058, eller swish 123 170 90 62. Var noga att ange vem ni betalar för och hur mycket för varje deltagare. Vill ni dra av bonus för granförsäljning så ange det i anmälan. Hör av dig till This is a mailto link om du undrar vilken bonus du har innestående. Du måste ha betalat medlems- och aktivitetsavgift för 2022 innan resan. Anmälan anses inte inkommen förrän avgiften är betald. 

Vi bokar hotellrum och buss definitivt efter sista anmälningsdatum. Om vi inte fått tillräckligt många betalda anmälningar kommer resan att ställas in och alla avgifter återbetalas. Klubben får inga pengar tillbaka för avbokningar efter det, därför kan vi tyvärr inte heller betala tillbaka något vid avanmälningar efter det datumet. Kontrollera därför din hemförsäkring och vad som gäller om du tvingas avboka resan. 

I år finns förutsättningar att genomföra bussresan tack vare möjligheten att vaccinera sig mot Covid19. Alla som ska åka med bussen och är 12 år eller äldre kommer att behöva visa upp gällande bevis på vaccination med minst 2 doser när de kliver på bussen. Givetvis är alla medlemmar välkomna att bo på hotellet och delta i aktiviteterna på plats, men du som inte vill eller kan vaccinera dig måste ordna din resa på annat sätt och vara noga med att iaktta gällande rekommendationer på plats Bruksvallsliden. Bruksvallslidens Coronapolicy hittar du här. Vi påminner också om Folkhälsomyndighetens rekommendationer, de uppdateras och ändras då och då som vi vet. Du hittar dem här.

Välkomna med din/er anmälan önskar researrangörsgruppen! 

Vid frågor hör gärna av dig till oss: 

Dagmar Hirzel (This is a mailto link

Per Ekman (This is a mailto link)

Postadress:
Boo Kanot och Skidklubb
Velamsundsvägen 39
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info