Sommarläger: Dagläger kajak

Anmäl dig i den gröna menyn högst upp på sidan! Du måste skapa ett konto eller vara medlem och vara 11-17 år för att kunna anmäla dig.

image: Kanotläger v.24 i Velamsund! Dagläger med paddling, sol, bad och en massa kul.Vill du lära dig något nytt? Kom och prova kanot, en härlig sport som kan utövas både för nöjes skull eller som tävlingsform, själv eller tillsammans med kompisar i besättningskajak.

Vi ordnar varje år sommarläger för barn och ungdomar mellan 11 och 17 år som vill lära sig paddla. Under veckan kommer de att introduceras för kanotsporten och ges möjligheten att paddla olika typer av kanoter, såsom kajak (K1), besättningspaddling (K2) och stand up paddle board (SUP). Såklart blir det också leka, bad och massa kul. Har du varit med förut får du lära dig ännu mer av våra duktiga ledare och det finns gott om båtar att utmana till den förmågan man har.

Lägret utgår från Boo kanot och skidklubbs klubblokal i Velamdsund. Vattnen runt klubben erbjuder mysig paddling där man rör sig i den härliga skärgårdsmiljön och kanske besöker en av öarna.

Vi brukar genomföra en övernattning på en av öarna i närheten av Velamsund, vilket brukar vara väldigt uppskattat.

Mer information: kontakta sara.lofdahl@hotmail.com