Sommarläger: Dagläger kajak

Anmäl dig i den gröna menyn högst upp på sidan! Du behöver inte vara medlem för att delta, om du inte är medlem måste du skapa ett konto (Läs mer under "Bli medlem") för att kunna anmäla dig. Man måste vara personligen inloggad och vara 11-17 år för att kunna anmäla sig.

image: Kanotläger v.24 i Velamsund! Dagläger med paddling, sol, bad och en massa kul.Vill du lära dig något nytt? Kom och prova kanot, en härlig sport som kan utövas både för nöjes skull eller som tävlingsform, själv eller tillsammans med kompisar i besättningskajak.

Vi ordnar varje år sommarläger för barn och ungdomar mellan 11 och 17 år som vill lära sig paddla. Under veckan kommer de att introduceras för kanotsporten och ges möjligheten att paddla olika typer av kanoter, såsom kajak (K1), besättningspaddling (K2) och stand up paddle board (SUP). Såklart blir det också leka, bad och massa kul. Har du varit med förut får du lära dig ännu mer av våra duktiga ledare och det finns gott om båtar att utmana till den förmågan man har.

Lägret utgår från Boo kanot och skidklubbs klubblokal i Velamsund. Vattnen runt klubben erbjuder mysig paddling där man rör sig i den härliga skärgårdsmiljön och kanske besöker en av öarna.

Vi brukar genomföra en övernattning på en av öarna i närheten av Velamsund, vilket brukar vara väldigt uppskattat.

Lägret vecka 25 kostar 1500 kr per deltagare. 

Lägret vecka 26 är kostnadsfritt.
Nacka kommun, Fritidsnämnden har sponsrat lägret vecka 26 med 30 000 kr vilket vi tackar för! Vilkoret från kommunen är att en lägervecka blir helt kostnadsfri för att möjliggöra för barn och ungdomar som annars inte hade kunnat delta. För att det ska kunna bli gratis går klubben in och subventionerar med ytterligare 5000 kr. För att även kunna stötta andra deltagare subventionerar vi även vecka 25 med  5000 kr.