Nyheter

Kallelse till årsmöte 2024

  • 2 mar 2024

Varmt välkommen till BKoS årsmöte 2024!

Årsmötet äger rum onsdagen den 6 mars 2024, klockan 19.00 i Stora Boosalen, Boo Seniorhem Kommunalvägen 2.

Handlingarna till årsmötet finns tillgängliga, nu även med revisorernas berättelse och valberedningens förslag. Du som är medlem tar del av dem genom att logga in här på hemsidan,  klicka på Mitt konto > Dokument. På fliken Mappar klickar du på pilen i rutan under Mapp, och väljer mappen 2024 under Årsmöte.

Mer info och dagordning: Klicka på Läs Mer!

Val av ledamöter till Styrelse, revisor samt valberedning

  • 7 feb 2024
  • valberedning, årsmöte

Snart dags för årsmöte i Föreningen och därmed val/omval av delar av styrelsen. 

I år har flera av de ledamöter vars mandat går ut meddelat att de inte ställer upp för omval. Vi söker därför ett antal medlemmar som kan tänka sig att ställa upp och arbeta för föreningen.

Det finns ett fåtal poster som väljs av Årsmötet, övriga väljs som ledamöter och sedan fördelar den nyvalda styrelsen ansvarsområdena mellan sig. 

Arbetet i styrelsen går ut på att se till att verksamheten fungerar, att hantera medlemsregister och ekonomi, kontakt med kommunen och våra förbund, att se till att vi har ett fungerande klubbhus och kajaker, arrangera utbildningar och utfärder, se till att skidspår och motionsslingan underhålls, med mera.

Känner du att Du vill hjälpa till så att vår förening fungerar kontaktar du valberedningen på mail per.parmhed@gmail.comeller telefon 073-5180661.

Vi behöver ditt svar snarast!

För valberedningen

Per Parmhed

Bruksvallarna - snart åker vi!!

  • 25 dec 2023
  • Bruksvallarna, Läger, skidor

image: Bruksvallarna - snart åker vi!!

Du har väl reserverat den 1-4 februari 2024 i din kalender?! Då är det återigen dags för klubbens trivsel- och träningsresa till Bruksvallslidens fjällhotell! Medlemmar i alla åldrar betraktar detta som årets höjdpunkt med mål att åka skidor med eller utan tränare, chilla vid poolkanten eller med en god bok, umgås med klubbkompisar och lära känna nya samt njuta av god mat i vacker fjällmiljö. Klart du ska med!  

Anmäl dig via aktiviteten här på hemsidan! Mer info finns här.

Köp BooBoken!

  • 8 dec 2023
  • bkos, BooBoken, försäljning, nacka, orminge

Du minns väl BooBoken som kom för några år sedan? Vi har sålt den tillsammans med granarna, för endast 200 kr, varav 100 kr går till klubben! Nu är boken TILLFÄLLIGT SLUT men det kommer att gå att köpa den igen i slutet av januari. Här finns mer info om erbjudandet och boken.

Skolpaddling med BKoS

  • 18 okt 2023

image: Skolpaddling med BKoS

Under tre dagar i september hade BKoS skolpaddling för årskurs 7 i Boo Gårds skola. Deras dag var uppdelad i tre olika aktiviteter, varav en var att prova på kajakpaddling.

Vi, från klubben, som deltog som ledare har haft bra och inspirerande dagar med ungdomarna, men även med varandra. Klubben har gott rykte om sig med denna aktivitet. Tveka inte att anmäla ditt intresse för att vara med, när nästa tillfälle kommer.