Nyheter

Årets Prestation

  • 30 mar 2023

Styrelsen meddelade på årsmötet 2023-03-30 beslutet att tilldela utmärkelsen ÅRETS PRESTATION 2022 till Lisa Anderberg och Per Sigurdsson för deras arbete med att byta hemsida och administrativt system. Stort tack och GRATTIS till utmärkelsen! 

Kanotläger v.24 i Velamsund!

  • 30 mar 2023

Vill du lära dig något nytt? Kom och prova kanot, en härlig sport som kan utövas både för nöjes skull eller som tävlingsform, själv eller tillsammans med kompisar i besättningskajak.

Sommarläger för barn och ungdomar mellan 11 och 17 år som vill lära sig paddla. Under veckan kommer de att introduceras för kanotsporten och ges möjligheten att paddla en mängd olika typer av kanoter, såsom kajak (K1), besättningspaddling (K2), och stand up paddle board (SUP). Såklart blir det också leka, bad och massa kul. Har du varit med förut får du lära dig ännu mer av våra duktiga ledare och det finns gott om båtar att utmana till den förmågan man har.

Välkommen till årsmötet 2023-03-30!

  • 23 mar 2023
  • kallelse, årsmöte

Hej och välkommen till årsmötet! Det äger rum torsdagen den 30 mars 2023, klockan 19.00 i Stora Boosalen, Boo Seniorhem Kommunalvägen 2 .

Kallelse har gått ut via mejl till alla medlemmar och nu finns årsmöteshandlingarna klara att ta del av.

Förutom de sedvanliga dvs årsbokslut, verksamhetsberättelse och verksamhetsplan, (nu det rätta dokumentet!) revisionsberättelse och budget kommer också styrelsens förslag till uppdaterad värdegrund och policies samt nya stadgar. Sveriges kanotförbund har tagit fram nya normalstadgar sedan flera år tillbaka, och vi behöver anpassa oss till dem.

Styrelsen har inte heller något förslag till avgifter för 2024 utan menar att det är bättre att de beslutas på årsmötet 2024. Avgifter för 2023 beslutades på årsmötet 2022, och genom att i stället ta beslut samma år som avgifterna ska gälla finns större möjligheter att anpassa dem till det aktuella ekonomiska läget som råder då.

Valberedningens förslag publiceras när det är färdigt.

Klicka på "läs mer" för att se kallelsen och dagordning.

Nya kajaker och paddlar

  • 12 mar 2023

Nu kommer vi att köpa in ny utrustning för havskajakerna.

Det är 2 stycken glasfiberkajaker, WK 510 Play och WK 494 Play. De har inget roder utan är försedda med skedda. För att det ska vara skonsammare att lyfta upp dem på land så kommer det med två stycken fasta flottörer. Dessa kan läggas under kajaken då man lyfter upp den.

Vi har även beställt 10 stycken europaddlar samt 2 stycken grönlandspaddlar.