Nybörjartur med övernattning i tält 15-16 juni


Den här turen vänder sig framförallt till dig som nyligen börjat paddla och vill prova på en tur med övernattning i tält/hängmatta. Det blir en kortare paddling i lugnt tempo på skyddat vatten. Fokus ligger på att uppleva hur en tälttur går till och där vi ger gott om tid för alla momenten. Egen transport av kajak.

Vi utgår ifrån Norråva Golfklubb där vi samlas kl 10 på parkeringen. Tillsammans bär vi ner kajakerna till vattnet och packar dem i lugn och ro. Samling med fika vid vattnet innan vi paddlar iväg. Vi är åter på Norråva ca kl 16.

Förkunskaper: Gul EPP och helst att du har varit med på en onsdagspaddling. Du ska även ha gjort en kamraträddning i år. Tillfälle för att träna finns den 12 juni 

Ledare: Lisa Anderberg 070-202 92 02, Britt Fredriksson 076-123 92 54, Per Sigurdsson 073-576 80 71. Välkommen att höra av dig om du har frågor.

Förslag på packlista: 

Mat att ta med:

Mellanmål innan start (t ex kaffe, frukt, macka )

2 Luncher, 1 middag och 1 frukost. Gör gärna matlag)

Fika/snacks. T ex nötmix, frukt, kaffe

Räkna med att vi har en dryg timme för att laga måltiderna och äta den. Första lunchen kan vara skönt att ha klar. Men det är helt ok om du vill laga lunchen på stormkök. Vi stressar inte.

Vatten: räkna med ca 3 -4 l per person.

Förträff: Måndagen den 10 juni , kl 18 har vi en frivillig förträff vid klubbhuset i Velamsund för att dela med oss av tips gällande packning, utrustning, måltider m.m. Du har även möjlighet att prova ut en kajak för turen. Vill du bilda matlag och synka biltransport så är det ett bra tillfälle.

Dela

Detaljer

Var  Annan anläggning
Aktivitet startar  lör 15 jun 2024 (v. 24)
Aktivitet slutar  sön 16 jun 2024 (v. 24)
Kostnad
  • 0,00 kr
Status  Öppen
Bokning
  • Öppen för bokning
Platser 10st
Platser kvar  7 st

Logga in på ditt konto för att anmäla dig till den här aktiviteten

Logga in på ditt medlemskonto
Glömt lösenordet? Bli Medlem!