4 dagars tälttur till Håkanskär 27- 30 juni


Håkanskär är ett av klubbens favoritställen och ligger långt ut och långt norrut i Stockholms skärgård. Ön bjuder på fantastiska klipphällar med underbar horisontvy. Det här blir en riktig njutartur.

Vi paddlar ut från Räfsnäs till Fejan, ca 6 km där vi äter lunch på Fejan Outdoor . Fantastiskt goda burgare! Eller om du föredrar att äta medhavt. Sen är det ca 10 km till Håkanskär där vi slår läger i två nätter. Lördagen spenderar man efter eget önskemål: Hänga på ön, teknikträning och/eller paddla runt i området. Vi tar beslut efter väder och humör. Söndag paddlar vi tillbaka till Räfsnäs. Oklart vilken tid men ca kl 16:00.

Vi ses kl 09:30 i Räfsnäs, (strax norr om Kapellskär, tar ca 90 minuter från Nacka.) Parkering finns, oklart kostnad. Vi packar kajakerna och tar en fika när vi går igenom färdplanen.  När alla är klara är klockan ca 11:00.

Förkunskaper: Det räcker med Gul EPP men du behöver ha viss paddelvana. Du bör kunna paddla 15-20 km per dag och vara bekväm i din kajak även när det blåser och är lite guppigt. Du är trygg med att göra kamraträddning och har gjort den i år. Den 12 juni finns det möjlighet att träna kamraträddning på onsdagspaddlingen. 
Du har även tältat tidigare. 

Max 8 deltagare exkl ledarna.

Ledare: Birgitta Nilsen 076-308 71 58,  Lisa Anderberg 070-202 92 02.

När gruppen är full så gör vi ett Facebookevent så kan vi synka transporter, några gemensamma måltider m.m. 

Dela

Detaljer

Var  Annan anläggning
Aktivitet startar  tors 27 jun 2024 (v. 26)
Aktivitet slutar  sön 30 jun 2024 (v. 26)
Kostnad
  • 0,00 kr
Status  Öppen
Bokning
  • Öppen för bokning
Platser 9st
Platser kvar  Endast kölista

Logga in på ditt konto för att anmäla dig till den här aktiviteten

Logga in på ditt medlemskonto
Glömt lösenordet? Bli Medlem!