Kanotläger vecka 26


Kom på kanotläger i Velamsund!

Vi brinner för kanot och vill med detta läger dela med oss till ungdomarna av denna passion. 

Sommarlägret är perfekt för barn och ungdomar som vill utforska paddlingens värld. Under veckan kommer deltagarna att få en introduktion till kanotsporten och möjligheten att prova på olika typer av kanoter, inklusive kajak (K1), besättningspaddling (K2) och stand up paddle board (SUP). Förutom paddling kommer det också att finnas lekar, bad och massor av kul aktiviteter. För deltagare med tidigare erfarenhet finns det möjlighet att fördjupa sina kunskaper med hjälp av våra kunniga ledare och en mängd olika båtar att utmana sig själv med.

Lägret utgår från Boo Kanot och Skidklubbs klubblokal i Velamsund. De omgivande vattnen erbjuder fantastiska möjligheter till paddling i den vackra skärgårdsmiljön, med möjlighet att utforska öarna i närheten. En höjdpunkt på lägret är den planerade övernattningen på en av öarna i närheten av Velamsund, vilket brukar vara mycket uppskattat av deltagarna.

För att delta i lägret krävs simkunnighet på minst 200 meter och eventuella allergier ska meddelas vid anmälan.

Datum: 17-20 juni ( vecka 25) alternativt 24-27 juni (vecka 26) (4 dagar, mån - tors)

Tid: 9.00 -16.00 

Plats: Velamsund

Vem: Ungdomar mellan 11-17 år

Mat: Lunch och mellanmål ingår, samt middag och frukost för övernattningen.

Anmälan:  Hemsida.

Kostnad: 0 kr.
Föreningen subventionerar lägren vecka 25 och 26 med 5000 kr per vecka.
OBS: Nacka kommun subventionerar lägret vecka 26 med 30 000 kronor så att barn och ungdomar som inte annars skulle ha haft möjlighet kan delta. Villkoret från kommunen är att det lägret är helt avgiftsfritt. Man kan även ställa sig i kö om det är fullt. Vi tar dock endast emot anmälningar till en vecka.

Anmäl dig i den gröna menyn högst upp på sidan! Du behöver inte vara medlem för att delta, om du inte är medlem måste du skapa ett konto (Läs mer under "Bli medlem") för att kunna anmäla dig. Man måste vara inloggad och vara 11-17 år för att kunna anmäla sig.

Om du inte kan komma på lägret trots att du är anmäld vill vi att du gör det så snart som möjligt så att någon annan kan få en härlig lägervecka!

Dela

Detaljer

När
  • måndag-torsdag kl 9-16
Var  Kanothuset Velamsund
Aktivitet startar  mån 24 jun 2024 (v. 26)
Aktivitet slutar  tors 27 jun 2024 (v. 26)
Ålder 11-17 år gammal
 Avser ålder vid aktivitetsstart/kalenderår.
Kostnad
  • 0,00 kr
Status  Öppen
Bokning
  • Öppen för bokning
Platser 20st
Platser kvar  Endast kölista

Logga in på ditt konto för att anmäla dig till den här aktiviteten

Logga in på ditt medlemskonto
Glömt lösenordet? Bli Medlem!