7 dagars tälttur i Ålands skärgård 15-21 juli


Turen:  För första gången planerar vi en klubbtur bland Ålands öar. Vi siktar på Ålands norra skärgård, många paddlares absoluta favoritområde. Där finns röda klipphällar i en skärgård som nästan är tom på hus, bryggor och båtar. Med andra ord, fantastisk miljö! Dock finns det inget ställe att proviantera på, så vi behöver ha med oss mat och vatten för en vecka. Om man inte har en vattenrenare och använder sig av regnpölarna.  Som vanligt får väder och vind styra våra vägval.

Förkunskaper: Toppen om du redan har grönt paddelpass. Annars behöver du kompetens som motsvarar detta. Du måste klara av att hantera din båt även om det är grövre sjö. Du måste vara trygg i din kamraträddning. Den 12 juni finns det möjlighet att träna det på onsdagspaddlingen. 

Resan: I nuläget har vi "bara" en grundplan. Vi tar färjan från Grisslehamn till Eckerö måndagen den 15 juli, kl 10:00. Vi åker tillbaka söndagen den 21 juli, kl 13:30. Färjan kostar 200 kr/person t.o.r. Bilen kostar 620 kr t.o.r. Om man bokar på webben. Bilen får inte vara högre än 240 med kajaker på taket. Om högre går den som lastbil och kostar 1800 kr enkel resa. I skrivandets stund finns det gott om platser.

Övrig info: Maxantal 9 personer, exklusive ledarna. Vi gör ett fb evenemang när vi vet vilka som ska med. Där ordnar vi med samåkning, biljettbokning och annat praktiskt. Sista dagen för anmälan är den 10 maj. 

Dela

Detaljer

Var  Annan anläggning
Aktivitet startar  mån 15 jul 2024 (v. 29)
Aktivitet slutar  sön 21 jul 2024 (v. 29)
Kostnad
  • 0,00 kr
Status  Öppen
Bokning
  • Öppen för bokning
Platser 9st
Platser kvar  2 st

Logga in på ditt konto för att anmäla dig till den här aktiviteten

Logga in på ditt medlemskonto
Glömt lösenordet? Bli Medlem!